HOGent jobbeurs - 14 maart 2024 (16u30 - 19u30) - Wij zijn aanwezig!

13/03/2024

Morgen zijn we aanwezig op de jobbeurs van HOGent! We zijn vereerd om samen met de collega's van andere rechtbanken aan Rechterlijke Organisatie een gezicht te geven en ons als potentiële werkplek in de kijker te plaatsen. Bedankt aan HOGent voor deze unieke kans!

Wat hebben we te bieden? Naast de klassieke interessante vacatures van assistent en griffier voor het versterken van ons team bieden de vredegerechten en de politierechtbank ook aan studenten in de eindfase van hun opleiding de mogelijkheid om stage te lopen.

De vredegerechten en de politierechtbank zijn nabijheidsrechtbanken die zich dagelijks keihard inzetten om het vertrouwen van de burger in justitie te verhogen door onafhankelijke, efficiënte, kwaliteitsvolle en transparante rechtsbedeling. Daar zetten zowel het griffiepersoneel als de magistraten zich onder de teamslogan "Samen sterk!" alle dagen voor in! De entiteit vredegerechten en politierechtbank Oost-Vlaanderen is een werkplek met een dynamisch karakter en een goede begeleiding waarbij u zowel als nieuwe collega als stagiair de kans wordt geboden om een eerste praktijkervaring bij Justitie op te doen. Overigens heeft zowel het vredegerecht als de politierechtbank een zeer uiteenlopend bevoegdheidspakket waardoor er een ruime keuze aan interessevelden/stage-onderwerpen beschikbaar is.

Interesse om ons team te versterken of een stage te doorlopen?

Neem dan de superhandige folders door die je meer info verschaffen en waarbij je met één handige klik contact met het HR-team of het secretariaat kan opnemen!

- Versterk je ons team?

- Zoek je een interessante stageplaats? 

Alvast veel succes met de uitbouw van jullie loopbaan of het doorlopen van een stage waarbij we er keihard naar uitkijken om jullie te ontmoeten!

 

Met solliciterende groet

Het HR-team vredegerechten en politierechtbank Oost-Vlaanderen.